Program

 HURRA! Så skal der festes. 

Vi er igang med programmet!

Dans i Danseladen til Carl Nielsens Folk band (Dk), Suistamon Sähkö (Fin), Hans og Rasmus Kjorstad (N), OPTUR (Dk), Christian Søgaards Trio feat Ulf Fleicher (Dk)

…. 

I Viseteltet skal vi lytte til Paivi Hirvonen (Fin), Vassvik (N), Solsort (Dk), Symbio (S)……..

På Cafescenen spiller Irish Millie og Murray Shadgett (Ca), Jørgensen & Sørensen spiller til nat-bal fredag nat og fredag formiddag er der SPOT-koncerter, lørdag formiddag FILM……..

Under Dansetræet danser vi kædedans og synger ballader, uddeler priser, har Allespil, Avantgarden ……….

Der vil komme mange flere gode overraskelser, følg med her på siden.

Torsdag kl. 17.00 åbner indgangen og i baren kan I nyde en fadøl og andet godt. Vi skal hygge, buskspille og vil du spise med så send en mail, så kokken laver nok mad. Danseladen åbner kl. 19.30.  Vi glæder os helt vildt! 

Følg med her på siden, hvor vi skriver, når der sker ændringer og vi får flere aftaler i hus. Livet er fuld af overraskelser og vi har tro på de gode af slagsen.

Børn får gratis entre og unge ½ pris.

Festivalcampen hos Gitte er klar. Du kan også booke et værelse 5 km herfra. Læs under festival/praktisk info.  
Musik over Præstø Fjord Nordiske Folk Festival byder velkommen til fest fra torsdag kl. 17.00 med et super  program fredag 5. august og lørdag 6. august samt vores traditions-efterfest om søndagen. Indgangen åbner kl. 9.00 og der er lyse tider foran os med sang, musik og dans   —  vi glæder os til masser af koncerter, workshops, sang mm i Viseteltet, på Cafe Scenen hvor der vil være dansegulv, under Dansetræet, i Danseladen, i Bålhuset og rundt om på festivalpladsen.

Mange hyggelige kroge og pavilloner lægger op til masser af buskspil / jam, snak, hygge og gode overraskelser i mødet med nye og gamle venner.

Der arbejdes på programmet, se det her til påske …!

 

 

Program arkiv

Klik på programmet nedenfor for at downloade

2020 aflyst

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009